sobota 6. októbra 2012

Najlepšie darčeky sú tyrkysové

...alebo o tom, ako sme s Remim rozmaznávaní :)

Pomedzi vybavovanie, telefonáty, balenie, triedenie, vyhadzovanie, SPP a vodárne sa v posledných dňoch stalo aj pár krásnych vecí, ktoré dokážu dodať kopec energie do ďalšej práce. 

Okrem toho, že svieti slniečko, nie sme v nemocnici a snáď sme našli aj podnájomníka do nášho bytu, sme s Remim nečakane dostali darčeky. Zhodou náhod tyrkysové. Remimu je to asi ešte jedno, ale jeho maminu to veľmi potešilo :)

Lydka začala šiť len nedávno, ale ako je jej to vlastné, pustila sa do toho s vervou a na 120%. Za tých pár mesiacov ušila asi viac puzdier na plienky ako ja a vymyslela si ďalšie milé vecičky pre deti. Remi bol nominovaný na testovača šatky na krk, taštičky na fľašu (onedlho sa nám to veľmi zíde, lebo malí škôlkári sa chystajú na výlet do lesa) a pastelkovníka. Samé praktické veci, krásne ušité z pekne zladených látok, čo viac si môže priať :)

pozadie fotiek si nevšímajte, všetko je zbalené v bublinkách :)





















Ak by ste niečo podobné potrebovali, nakuknite do jej obchodíku na Sashe. Ak práve niečo nemá, určite ušije na objednávku :) (toto nie je platená reklama, Lydka ani len netuší, že o nej píšem v blogu :))

Včera som zas bola obdarovaná ja. V schránke pristála tučná obálka z Čiech. Pomyslela som si, že je v nej viacero vianočných blokov, o ktorých ani neviem. Keď som ju otvorila, skoro som odpadla! Vykukol na mňa zipsovací domček v tyrkysovej a červenej farbe, nádherný zakka style, ako sa patrí a v ňom sa ako bonus skrýval vianočný blok z rovnakých látok. Neviete si predstaviť, aká som bola šťastná. Nepreháňam, asi 15 minút vkuse som v aute pišťala a vykrikovala, aké je to úžasné :)) Manžel na mňa už začínal divne zazerať :) 

Věrke z HalaBala Style ešte raz nekonečne ďakujem! Za to, že dokáže takto rozdávať radosť, za to, ako udržiava kolobeh rozdávania :) Určite posuniem radosť ďalej :)

Mala som naozaj nádherný záver týždňa. Dúfam, že aj vy. 


7 komentárov:

  1. Krásné dárečky, gratuluji k výhře!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Okrem krásnych darčekov som vyhrala hlavne strašne fajn ľudí okolo seba :)

      Odstrániť
  2. Jeeej, tak to musi byt neskutocne mile a prijemne byt obdarovany bez toho, aby o tom clovek vopred tusil. Krasne darceky, verim ze ste mali obaja velku radost. Zelam vela energie pri stahovani a uz sa tesim na fotky noveho domova!
    Krasny vikend!
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Zuzi, nedávnosom sa dozvedela, že najväčšia miestnosť v dome bude môj ateliér, lebo vraj takú veľkú spálňu nepotrebujeme. Takže bude čo zariaďovať a čo fotiť a ukazovať :)

      Odstrániť
  3. V dnešnej ťažkej dobe je to ozaj neuveriteľný pocit,keď dostaneš milý,nečakaný darček...mňa nedávno potešilo papierové srdiečko,kde bolo kostrbatým písmom napísané-z lásky...
    Katka,želám skoré presťahovanie a krásne nové bývanie...
    Lena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme Lenka. Najväčšie kusy nábytku máme úspešne za sebou (odretá iba jedna komoda), takže by to už malo byť v pohode. Darčeky z lásky vždy urobia obrovskú radosť :)

      Odstrániť
  4. Není zač! Jsem hrozně ráda, že z toho máš takovou radost :-) I ostatní dárečky vypadají bezvadně!

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin