piatok 27. apríla 2012

Medzinárodný swap blokov - netrpezlivo čakáme

Ak som dobre počítala, do swapu prišlo spolu 165 blokov. Nie je to počet zúčastnených, lebo niektorí boli veľmi usilovní a poslali blokov viac :o) Každý dostane dvanásť rôznych blokov, takže by malo vzniknúť 13-14 skupín, v ktorých sa budú bloky prerozdeľovať. 

Zapojili sa ženy a (3) muži z celého sveta: Argentína, Rakúsko, Austrália, Brazília, Kanada, Anglicko, Nemecko, Japonsko, Holandsko, Nový Zéland, Singapur, Slovensko, Švajčiarsko, Španielsko a USA. Najviac blokov prišlo samozrejme z Nemecka, z krajiny organizátoriek, nasledovali Spojené štáty, Rakúsko, Španielsko a Slovensko (všímate?).

Ak ste zvedavé, ako vyzerali bloky, ktoré docestovali zo Slovenska, zozbierala som ich z oficiálnej galérie Quilt Around the World, kde môžete nájsť aj ostatné fotky. 

Jarmila (ďakujem aj za email)

Ľubica, prvý blok

Ľubica, druhý blok (áno, je to usilovná včielka)

Martina

Martina P.

Moje bloky v procese

Hotových 12

Katarína 
(toto je prvá verzia, bodkovanú látku som bola nútená vymeniť za inú. 
Veľký rozdiel v nich nie je, ale nová, červené bodky na bielom podklade, sa mi hodila ešte viac)
Ak ste čítali podmienky swapu, asi si pamätáte, že k blokom bolo potrebné priložiť 12 pohľadníc. Pozrite, aké úžasné pohľadnice som našla v Úľuve! Veľmi dlho som tam nebola a bola som milo prekvapená, aké krásne veci mali. Ale pohľadnice s dobovými výšivkami na krojoch boli úplne najlepšie :o)

aby ich náhodou nebolo málo, pribalila som aj pohľadnice z Bratislavy.

Teraz už netrpezlivo očakávam, kedy ku mne dorazí obálka s 12 blokmi ktovie odkiaľ :o)




1 komentár:

  1. Ahoj Katka,
    dúfam, že balíčky prídu čo najskôr. Už sa aj ja strašne teším a som plná očakávania, odkiaľ budú bloky. Sú tam všetky veľmi pekné a zaujímavé. Teším sa....
    S pozdravom Jarmila

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin