utorok 22. novembra 2011

Po daždi znovu vyšlo slnko: QUILT JE PREDANÝ!

Po nedeľnom neúspechu som síce dúfala, že sa quilt ešte podarí predať, ale netušila som, že to príde tak rýchlo! Dnes ráno som bola na ceste do mesta, vyzdvihnúť si quilt. Keď som už bola takmer pred hotelom, v ktorom mal Medzinárodný ženský klub svoje pravidelné stretnutie, zavolala mi pani organizátorka. Myslela som, že preto, že meškám. Skoro som odpadla, keď mi povedala, že quilt sa práve predal jednej z ich členiek za 275 €!!! Odvtedy sa neviem prestať usmievať :o)
Pani, ktorá si ho kúpila, sa volá Kirsten Wandel a pochádza z Dánska. Je koordinátorkou charitatívnej komisie, ktorá prerozdeľuje financie klubu rôznym projektom, takže vie, že peniaze budú zmysluplne využité. Sama nešije, ale jej babička šila veľa patchworku, takže vie oceniť tú prácu. Hovorila, že sa jej bude výborne hodiť do domu v Dánsku, ktorý práve zariaďujú. Veľmi vám všetkým ďakuje a odkazuje, že hviezdy sú krásne. 

Keď dostanem fotky z odovzdávania quiltu, určite ich uverejním.


8 komentárov:

  1. Ešte včera som chcela reagovať na tvoje sklamanie asi tak, že každá krásna vec si nájde svojho majiteľa... a hľa, stalo sa a skôr,ako si čakala...Ala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne tak. Ja som uz bola dost skepticka. Velmi dakujem za podporu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka velmi sa tesim,je to super pekny vecer ada

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takze dobra vec sa podarila!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Katka, to sa veľmi teším :-))))))))))))))))))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ja sa velmi tesim. Aj za vas, co ste prispeli. Najhorsie som asi znasala to, ze vam musim napisat, ze sa quilt nepodarilo predat :o( Potom mi neskutocne odlahlo. Doteraz sa tesim :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Som rada, že sa dobrá vec podarila...Zdena

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mám zimomriavky a som šťastná, že to vyšlo, Lýdia K.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin