pondelok 14. novembra 2011

Vianočný bazár a náš spoločný quilt

Táto informácia bude určite zaujímať všetky z vás, ktoré ste sa zapojili do šitia spoločného quiltu, prípadne tie, ktoré sa najbližšiu nedeľu, 20.11.2011, budete nachádzať v Bratislave. Od 10:00 do 16:00 sa totiž bude konať Vianočný bazár, na ktorom náš quilt vydražia! 

Dovolím si skopírovať text z pozvánky International Women's Club:

21. Vianočný bazár bude v nedeľu 20.11. od 10.00 do 16.00 opäť v Starej tržnici.

Pozývame všetkých, ktorí chcú zažiť jedinečnú predvianočnú atmosféru, ochutnať špeciality z celého sveta, stretnúť sa s priateľmi, kúpiť zaujímavé vianočné darčeky a zároveň prispieť na dobročinnosť.

Vianočný bazár je najväčšie spoločné charitatívne podujatie medzinárodnej a diplomatickej komunity na Slovensku. Je to akcia s dlhoročnou tradíciou, ktorá má obrovskú popularitu. Vianočný bazár organizuje Medzinárodný klub žien v spolupráci s mestom Bratislava s a s veľvyslanectvami, ktoré na svojich stoloch predávajú svoje typické jedlá a výrobky. Všetky získané peniaze odovzdajú na charitatívny účet Medzinárodného klubu žien, ktorý potom posudzuje žiadosti z celého Slovenska a peniaze rozdeľuje.

Všetky peniaze získané predajom vstupeniek, tovaru a lístkov do tomboly a všetky sponzorské dary sa bez výnimky použijú na charitatívne účely na Slovensku.
Tento rok bude na Vianočnom bazári 38 medzinárodných stolov, 5 charitatívnych stolov, niekoľko spriatelených klubov, ako Rotary, Lions a UNHCR a 5 stolov medzinárodných škôl. Oproti minulému roku pribudnú stoly Vietnamu, Cyprusu, Kuvajtu, Bulharska, Švajčiarska a Beninu.

V tombole je mnoho zaujímavých cien, 2 televízory, mobilné telefóny, vouchre do luxusných reštaurácií, hotelov a spa, nákupné poukazy, kozmetika, víno a mnoho ďalších cien.

Vianočný bazár bude moderovať MICHAL HUDÁK.

Cena vstupeniek : 3 EUR (dospelí) a 2 EUR (deti, dôchodcovia a hendikepovaní občania).

Vstupenky budú v predaji od 26.10. v QSI International, Chez Amelie na Laurinskej, Pesto&Co.na Špitálskej, Le Bar v Eurovea a od 14.do 19.11. v Auparku.


Podrobné informácie o tom, ako sa použili peniaze vyzbierané počas minuloročného bazáru nájdete na stránke International Women's Club  (stačí kliknúť na názov a ste tam). 

Na quilte už tretí týždeň pilne pracujeme, naposledy sme si uhnali pľuzgiere na prstoch a modriny na kolenách. Nuž, charita je tvrdá práca :o) Quilt vám ešte stále neukážem, až keď bude úplne hotový. Ja som už neskutočne zvedavá, akou sumou nakoniec na dobrú vec prispejeme. 

Dúfam, že sa stretneme v nedeľu! 


1 komentár:

  1. Tesime sa na obrazok hotoveho dielka !!! ;-) a aspon takto na dialku fukame bolave prsty a kolena :D
    Alena

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin