štvrtok 3. novembra 2011

Hvezdári by z nás mali radosť

Milé moje, padla. Dnes prišla úplne posledná hviezda do priateľského quiltu. A dobre, že prišla, lebo mi presne jedna chýbala! Aká úžasná zhoda náhod :o) Pozrite, koľko krásnych hviezd som dostala!

Andrea Sojáková

Katarína Rochová

Norika Abrahámová

Katarína Kováčová

Zdena Jurčíková

Andrea Ligačová

Renáta Marčeková

Viera Jakubcová

Dagmar Karelová

Ľubica Kováčiková

Bronislava Kováčiková

Silvia Bortáková

Zuzana Macková

Lenka Melišková

toto poslala jedna z vás, ktorá si neželá byť menovaná, lebo má pocit, že jej hviezda nie je veľmi vydarená.. určite viete, čo si myslím :o)

Alena Bartošová

Všetkým vám veľmi pekne ďakujem. Za hviezdy, aj za milé listy. Obdivujem tie, ktorých hviezdy sú ozaj dokonalé, je vidieť, že ste profíčky. A moja veľká chvála patrí tým, ktoré sú v tejto technike úplné začiatočníčky. Ušiť hviezdu pre vás nebolo ľahké, ale napriek tomu ste sa zapojili, aby ste podporili dobrú vec. 

Niektoré ste písali, že vaša hviezda je úplne nevydarená a že sa nenahneváte, ak práve tú vašu nepoužijem. Máte smolu :o) Potrebujem ich úplne všetky :o) 

Dostala som presne 35 hviezd, takže to výjde na quilt 5x7 blokov. Ešte sa musím pozrieť, či by to nebolo krajšie 6x6, v tom prípade mám v zálohe ešte jednu známu, ktorá by mohla zajtra narýchlo ušiť poslednú hviezdu. 

Prajem vám krásny koniec týždňa, mňa čaká kopec práce. 
Držte prsty, aby som mala dobré oko a presnú ruku :o)



1 komentár:

LinkWithin