utorok 25. októbra 2011

Vo svetle hviezd

WOW! Toto vám musím ukázať! Od piatku žiarim šťastím a s nadšením otváram stále ďalšie a ďalšie obálky s hviezdami, prípadne s radosťou otváram dvere tým, ktoré sa rozhodli doniesť mi hviezdu osobne.

Všetky moje obavy spred pár dní sa rozplynuli. Ešte to síce nie je na prehoz na manželskú posteľ, ale bude z toho quilt! A k tomu krásny. Veď sa pozrite, aké úžasné hviezdy ste ušili. Jedna krajšia ako druhá!

Niektoré z vás sú možno začiatočníčky, prípadne tvrdíte, že sa hviezdy až tak nevydarili, ale pozrite sa znovu. Vôbec to nevidno! A ešte menej to bude vidno v quilte :o)

Anna Kysucká

Andrea Pavlovičová

Alena Ziburová

Alena Ziburová pre Zuzanu Slimákovú 
(ktorá sa veľmi chcela zapojiť, ale nevie šiť, tak prispela na materiál na dokončenie quiltu 
a Alenka jej prenechala jednu svoju hviezdu :o)

Katarína Peniašková

Tatiana Huszthyová

Iveta Latáková

Veronika Latáková

Viera Némethová

Lucia Némethová

Anna Horváthová

Silvia Radakovičová

Stanislava Berzáková

Lýdia Kačmariková

Lýdia Tertinská

Tentokrát vám už neukážem, ako vyzerajú spolu, aby ste aj vy mali na záver prekvapenie :o)
Dúfam, že sme navnadili ďalšie šikovné ručičky. Zostáva ešte pár dní. To sa dá všeličo stihnúť!

PS: quilt nezačnem dávať dokopy skôr ako v stredu 2.11. (na sviatky cestujem za rodinou), takže sa nemusíte obávať, že by vaše hviezdy prišli neskoro. 





3 komentáre:

  1. Ahoj Katarina. Dnes som sa konecne naspolednu chvilu dostala na postu, aby som Ti poslala hviezdu. No teta postarka tam mala iba jednu rozmerovo vyhovujucu obalku (dokonca o okienkom):-) Tak som Ti tam este prilozila akusi reklamu z posty. No k obsahu: je to prva moja hviezda a tak to aj vyzera :-) nemam ziadne tie rezaka a fixy miznuce, tak som sa to nepokusala ani orezat a potrebny tvar. Takze v stredu alebo vo stvrtok by si ju tam mohla mat. Tak hadam sa bude hodit. Tana h.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, ja sa tiež hlásim medzi "oneskorencov" . Posielala som ju v piatok neskoro večer a pani na pošte povedala, že do cieľa dorazí asi až v stredu... Alena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tana, Alenka, ked ti dorazi v stredu, je to v poriadku. Uz som zvedava na hviezdy :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin