štvrtok 13. októbra 2011

Je nám spolu pekne, ale smutno

Ahojte,

máme iba 23 cm, ale sme hviezdy. Narodili sme sa nedávno. Prvá pred pár týždňami, druhá sa objavila iba včera. Sme základom niečoho pekného, veľkého, čo pomôže ľuďom v núdzi. Áno, sme patchworkové hviezdy, ktoré budú spojené do quiltu vydraženého v rámci Vianočného bazáru a podporíme tak charitatívnu akciu. 

Pozrite, ako nám to spolu pekne pristane!

Napriek tomu, že sme krásne, cítime sa osamelo. Je 13.10., uzávierka je 28.10., a my sme stále len dve. Samotné, opustené. Netrpezlivo očakávame všetky naše kamarátky, aby nám bolo veselšie. 

Veľmi, veľmi ďakujem Alenke Ziburovej z Brezovej pod Bradlom, ktorá poslala túto krásnu hviezdu.
Bola úplne prvá, ktorá dorazila a veľmi ma tým potešila. 

Musím sa totiž úprimne priznať, že každý deň netrpezlivo otváram schránku a keď tam nič nenachádzam, začínam sa obávať, aby sme namiesto quiltu  neušili iba malú nástennú dekoráciu. Poznám ešte jednu pani, ktorá napriek tomu, že patchwork nikdy v živote nešila a nemá ani šijací stroj, má takú veľkú chuť pomôcť, že sa rozhodla ušiť hviezdu ručne. Spolu sme nastrihali látky a teraz sa s tým doma pasuje :o) Verím, že onedlho už bude moja schránka praskať vo švíkoch :o)

Ak ste nevideli predchádzajúci príspevok so všetkými informáciami a chcete tiež podporiť dobrú vec, kliknite na tento link.



3 komentáre:

  1. Katarínka, som rada, že hviezdička už dorazila. Mám prichystané ešte 2, ale keď podmienka bola jeden účasník - jedna hviezdička, tak som ich nepribalila...Ala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Katka, neboj, ja už tiež pracujem na svojej hviezde. A oslovila som aj kámošku, tak dúfam, že aj ona niečo pekné vytvorí :)
    anka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Alenka, ked mi nahodou budu chybat na dokoncenie prave dve hviezdy, tak sa ozvem :o)

    Anka, si strasne zlata! Dakujem za podporu. A tesim sa na hviezdy!

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin