utorok 14. júna 2011

Obojstranné vrecúško

Ja sa vždy tak teším z toho, keď môžem strihať malé kúsky rôznych látok! Aj keď keď je pravda, že pri tom mám pocit, že tých látok stále nemám dosť a ako naschvál mi chýba práve ten odtieň, ktorý ešte nemám v zbierke. 

Toto obojstranné vrecúško malo byť hlavne v hnedých a tyrkysových odtieňoch, ale pýtalo si to aj nejakú inú sviežu farbu. 





Aj keď som použila viacero obľúbených látok typu dievčatko s pudlíkom "ooh la la!!" od Henry Glass, vyhráva u mňa šťavnatý pomaranč :o)



Na druhú stranu som zrecyklovala pôvodne záves zo second handu. Ale ako to už chodí, učím sa na vlastných chybách. Vám dám radu zadarmo: nepoužívajte látky, ktoré sú zmesou polyesteru a bavlny (skúsené patchworkárky sa teraz určite chytajú za hlavu, že to je predsa samozrejmé). Okrem toho, že sa pri šití šmýkala, sa tuším pri žehlení aj trochu zrazila. A to napriek tomu, že som ju už predtým vyprala a ožehlila, tak ako všetky ostatné látky.



Ak máte nejaký nápad, na čo by sa dalo vrecúško použiť, šup s ním do komentára pod príspevok :o)


5 komentárov:

  1. vrecusko je evidentne vhodne na stavnate pomarance pre to dievcatko "o la la"!A Kati, ako stale, nadhera! Tvoja Fedackova

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :o) Dakujem velmi pekne! Ale uz som obdrzala aj prvu kritiku.. na moju mamku je to prilis disharmonicke. Asi budem robit reparat :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka, pekná práca. Keďže si neuviedla rozmery vrecka, ťažko povedať na čo by sa hodilo. Ja používam takéto vrecká (30x30cm)na cestovanie, kde si balím ponožky, spodné prádlo....
    Ale môžu sa použiť aj do kuchyne na sušené bylinky, čaje... Anka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vrecko je male, 20x20cm, ale tie tipy su super! Aj spodne pradlo, aj tie bylinky. Dakujem! :o)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin