nedeľa 21. apríla 2013

BOM Marcový blok / March block

Keďže je mi stále lepšie a momentálne mám doma prázdniny, vraciam sa znovu k začatým projektom. Na BOM som sa veľmi tešila, naozaj mám rada tú piplavú prácu s miniatúrnymi kúskami a výsledok väčšinou stojí za to. 

As I feel really better now and I have a little vacation at home lately, I'm trying to catch up on the projects I have begun. I was impatient to continue the BOM as I really love to work with the tiny pieces of fabrics and the result is usually worth it.


Namiesto februárového alebo aktuálneho aprílového bloku, som sa pustila do marcového. Ak vám chýba logická premisa, rýchlo vám to vysvetlím. MUSELA som predsa použiť látky, ktoré som si kúpila v Prahe! To bol projekt, na ktorý som ich NUTNE potrebovala :))) 

Instead of the February or April block I chose to sew the March one. If you're missing the logical explanation it's very easy. I just HAD TO use the fabrics I bought in Prague! This was the project I NEEDED them for :))

Toto je výsledok môjho mnohohodinového snaženia. Strávila som pri ňom celé popoludnie a večer. 
Tak, ako som bola s januárovým blokom spokojná, tak by som tento najradšej prerobila. Páčia sa mi jedine látky použité na nite. Toľko nepresností, omylov a zle vybratú látku s veľkými bodkami som asi ešte nemala v žiadnom projekte. Nuž, je to zatiaľ najzložitejší blok, čo som kedy šila.

This is the finished block. I spent many hours making it but I'm not happy with it. There is a lot of mistakes, inaccuracies and a bad choice of  big polka dots fabric. Well, it's the most difficult block I've ever made.

Keď pozerám na to, čo ma ešte čaká, naozaj sa bojím, ako to celé dopadne
And when I look at next blocks I'm really scared 

Takto si visia pekne spolu január a marec :)
Just hanging around together, January and March :)

PS: neviem, či som tomu pomohla alebo ublížila, ale zmenila som spodnú časť bloku
PS: I'm not sure whether it's better or worse but I've changed the lower part of a block




7 komentárov:

  1. Spolu ty bloky vypadají dobře. Jen nevím jak se popasovat s tou spodní špulkou, ta to tam trošku kazí. Promiň.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké, taky šiju. Je zajímavé koukat, jak se různé verze liší. Ten metr máš parádní, já jsem neměla látku, tak jsem to mázla fixou na textil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. parada, PP je pre mna terra incognita :D spolu tie bloky vyzeraju uplne inak, ako ked su separe, tiez mi tam ta spodna spulka pride nejako nepristojne :) urcite to musela byt riadna makacka, ked to porovnam s tym januarovym blokom

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Your blocks both look so great! Love your fabric choices!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. bločky sú veľmi pekné! Obdivujem ťa, ja nemám trpezlivosť pre šitie cez papier.
    Ďakujem za látočky, objednávala so u teba prvýkrát, dávala som to posielať k rodičom(ale na moje meno)na Slovensko, prišli bleskovo.Sú nádherné, v hlave už mám prestavu, čo z nich bude:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja tiež veľmi nepáram, radšej by som celé urobila znovu (ale ani to sa mi nechce :) A nie je za čo, také malé vôbec nezabrali veľa miesta, takže v pohode.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin