nedeľa 10. júla 2011

Z krajiny vychádzajúceho slnka

V predchádzajúcom príspevku, ktorý viacerých z vás v úvode trochu zmiatol :o), som spomínala, že balíčkov bude viac. To je čisto-čistá pravda a balíček, ktorý je už na ceste z ďalekého Japonska, má svetoznáme označenie .

Kokka je popredným japonským výrobcom látok zo 100% bavlny, ľanu a mixu týchto dvoch materiálov, čo dáva látkam rôznu kvalitu. V ich databáze sa nachádza viac ako 10 000 vzorov pochádzajúcich od dizajnérov z celého sveta. Na trh sa dostávajú každý mesiac nové vzoryv a farby.

Japonské látky sú vychýrené v dnešnej dobe veľmi obľúbenými infantilnými a folklórnymi vzormi. Uznávam, že sa nemusia páčiť každému, ale ja som úplne podľahla ich čaru. Na začiatok som pre vás vybrala tieto látky zo 100% bavlny




   





Verím, že si nájdu svojich priaznivcov a uplatnenie v zaujímavých patchworkových dielach.
Už teraz sa teším na vaše ohlasy! :o)

4 komentáre:

  1. Tak tieto detské látky ma dostali. Sú naozaj milé. Perfektný výber. Anka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem Anka! Som veľmi rada, že sa páčia :o) Máš už aj predstavu, čo by si z nich ušila? Ja mám vždy chuť používať ich na tie púzdra na plienky :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ja by som z tých mačičiek ušila nejakú toaletnú taštičku do kabelky. A tých sloníkov by som použila na hračky, možno aj na takého veľkého slona, ktorý by slúžil aj ako hračka aj ako vankúš :) Anka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To znie super! Mne by sa z tych pismen asi pacila nejaka kabelka.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin