pondelok 28. januára 2013

Nastrihané / On my cutting table

Včera sa mi na stole ocitli tieto krásky od Art Gallery a volali: "Zastrihni do nás!" 
Už dávno mám vymyslený projekt v týchto farbách, mal to byť vianočný darček pre manželovu babičku, ale ako každý rok, na šité darčeky mi nezvýšil čas. S o to väčšou radosťou to budem teraz doháňať. 

I "found" these beauties from Art Gallery on my cutting table yesterday. The project in these colors was on my mind for such a long time. It should have been the Christmas gift for my husband's grandmother but as usual, I found myself with no time left for hand made gifts. I'll be very happy to catch up during the year.


Odkedy som ušila svoj prvý Drážďanský tanier, vedela som, že nie je posledný a musím vás upozorniť, že ho u mňa ešte párkrát uvidíte (znovu som použila predlohu zo Sew Mama Sew). Tentokrát z neho nebude vankúšik, ale ozdobný okrúhly obrus.

Since I've first tried to sew a Dresden plate I knew it wouldn't be the last one. And I have to warn you: you'll see some more of those in my blog (I used the Sew Mama Sew templates again). This time it won't become a pillow but a table topper. 


Ak sa vám zdá, že farby sú príliš moderné pre staršiu pani, mýlite sa. Pozrite, ako krásne sa bude hodiť do jej izby zariadenej v rovnakých tónoch.. a k jej mladému, veselému duchu :)

If you think the colors are a little too modern for older lady, you're wrong. Look how nicely it will fit in her room decorated in the same tones.. and her young spirit :)


Dnes už šiť nestíham, ale všetko je pripravené, zajtra si snáď nájdem pár minút na dokončenie.

It's time to go to bed now but everything is ready and I hope to find few minutes to finish it tomorrow. 


Čo máte nastrihané vy?

And what's on your cutting table?


10 komentárov:

  1. Katuska to bude nadherne a tie farby su uzastne - milujem fialovu - uz sa tesim na vysledok...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja som zvedavá na výsledok. Už nastrihaný vyzerá úžesne, určite sa bude páčiť

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kati odpoveď u mňa na blogu, dnešný môj príspevok špeci pre teba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Katka videla si: http://lynetteandersondesigns.typepad.com/lynette_anderson_designs/2013/01/nhk-partnership-quilts.html
    ale nase som nenasla :)
    na koci Lynette pise, ze posielaju pohladnicu s fotkou quiltu, ale myslim, ze zo Slovenska nikomu nikdy (robis to 2 ci 3 roky?) ziadna pohladnica nedosla, isto by dievcata dali vediet ... skoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto som nevidela, ale písala mi Ayumi, že bola na tej výsvave a že videla niektoré quilty s blokmi mojich priateliek.. môj nenašla, ale vraj onedlho uverejnia fotky všetkých quiltov, tak mi pošle link. Minulý rok som dostala pohľadnicu a akoby certifikát, na ktorom bolo číslo quiltu, v ktorom bude blok použitý. Tento rok som nič nedostala, tak som myslela, že šetria. Ale už mi vŕta v hlave, či tam ten môj blok dorazil.

      Odstrániť
    2. hm, tak to s Tvojim aj nase ... co uz, boli take krasne, ze ich niekto nedokazal pustit z ruky :) ... a mozno dorazili, len zbytocne robim paniku ...a kde zverejnuju tie quilty?

      Odstrániť
  5. Katuška pridávam sa k sledovateľom, krásne látky sú moja ďalšia vášeň. Aj keď musím priznať, že v poslednej dobe sa k stroju moc nedostanem. Rada by som aj do niečoho strihla, ale za estnávajú ma choré deťúrence.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Katka, to bude úžasný obrús! Držím palce nech sa Ti dobre podarí :) Babky sú fajné :)))

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin