sobota 15. septembra 2012

Základ vianočného quiltu

Niektoré z vás si zo začiatku nevedeli predstaviť vianočný stromček bez zelenej farby, ale prvé stromčeky, ktoré dorazili, sú podľa mňa dokonalé a vyzerajú ako vianočný stromček aj bez zelenej :)

Alenka Ziburová

Jana Krištofová

Zuzka Mikolajová

Toto je zatiaľ základ vianočného quiltu. Viem si ho živo predstaviť, trochu tyrkysovej látky medzi bloky alebo aspoň na obrubu a bude to úplná paráda!

Verím, že sa vás ešte pár zapojí, nech z toho nemáme iba obrus :)))



10 komentárov:

  1. jejo tak postupne sa to naplni a uz sa na ten guilt tesim a dufam ze sa potom dobre preda a peniazky niekomu pomozu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Katka, to bude krásny quilt. Dúfam, že stihnem tiež prispieť, mám to v pláne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka,píšem troškou mimo témy, ale chcem sa ti veľmi pekne poďakovať za milú, voňavú pozornosť k objednávke. Veľmi potešila, levandulu milujem. Látky sú ešte krajšie ako na obrázku, z čoho som mala obavy a už teraz viem, že okrem Fasseta milujem aj Denyse Schmidt - ako sa tak pozorujem,nemilujem toho akosi veľa?!?Pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivanka, Fasset a Denyse vôbec nie je priveľa :) Kľudne si ešte môžeš pridávať ďalších obľúbených dizajnérov :) Som veľmi rada, že levanduľa potešila. Nech ti pekne rozvoniava.

      Odstrániť
  4. Taky to mám v plánu. Přiznám se, že jsem chtěla nejprve nějaké vidět, protože ta tyrkysová mi vrtá hlavou :-) Jako vážně tyrkysová na vánoce? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, práve o to šlo, aby bol quilt použiteľný počas celého roka, nielen na vianoce. Je mi jasné, že to nie sú typické vianočné farby, ale presne tomu som sa chcela vyhnúť.

      Odstrániť
  5. Katarínka, dokedy a na akú adresu to treba zaslať...ja som akosi spomalená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. už som to našla...skúsim stihnúť

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin