pondelok 12. marca 2012

Narodeninová párty s prekvapením.. a nielen jedným!

To, že sa blížia moje narodenieny, som už avizovala (poniektorí ste už závideli moje predčasné narodeninové darčeky :o). Kristove roky podľa mňa treba pekne osláviť a ja by  som vás najradšej všetkých pozvala na jednu veľkú záhradnú párty. To z rôznych dôvodov nebude možné, najmä preto, že nemám záhradu :o) Tak vás pozývam aspoň na virtuálnu oslavu. Ako inak, aj s darčekmi!
Nemusíte rozmýšľať, čo mi pošlete, rozdávam ja :o)

Dôvodov na oslavu máme viac. Keďže som sa narodila v prvý jarný deň, oslavujeme aj príchod jari. 
A presne pred rokom som začala šiť, takže moja tvorba má tiež narodeniny. 

Máme viacero dôvodov na oslavu, tak budeme mať aj viacero obdarovaných. 

Prvým darčekom je tento japonský stromčekový FQ set od Kokka. Pevné bavlnené látky v krásnych farbách sú výborné na všetky bytové dekorácie a taštičky.

Jeho majiteľa vylosujem spomedzi tých, ktorí sledujete stránku Modern Patchwork na Facebooku alebo sledujete môj blog. Do žrebovania budú zahrnutí noví aj "starí" sledovatelia. Jednoducho si pridajte stránku k obľúbeným na FB alebo sa zaraďte medzi úžasných ľudí, ktorí sledujú tento blog :o) Hľadajte na pravej strane blogu.
Zoznam ľudí, ktorí odoberajú newsletter blogu žiaľ nevidím, takže toto nestačí. 

Jednému z vás darujem celý Taali set FQ. Svieži, hravý, detský, ale hlavne super kvalitný a BIO. 

Taali set získa jeden z vás, ktorí si od dnešného dňa až do 20.3. objednáte niečo z e-shopu.
Navyše od dnes, 12.3. až do 20.3. môžete nakupovať v e-shope s 10% zľavou na celý sortiment (okrem už zlacneného tovaru v sekcii Akcia). V objednávke je potrebné zadať KÓDparty33
Ak výšku zľavy nevidíte priamo v objednávke, znamená to, že zľava nebola uplatnená.
Toto je vlastne môj darček pre všetkých bez ohľadu na to, či budete mať šťastie alebo nie.

Tretím darčekom je malý balíček plný prekvapení :o)

Získa ho ten z vás, kto mi nechá odkaz pod príspevkom. Zaujímalo by ma, ktoré látky z e-shopu sa vám najviac páčia a ktorých by ste v ňom chceli vidieť viac. Farby, vzory, materiály.. všetko, čo vám napadne a čo vám chýba. Pod komentárom nezabudnite uviesť svoju emailovú adresu, aby som vás v prípade výhry mohla kontaktovať.

Malá rekapitulácia:

1. sledujte Modern Patchwork na Facebooku

2. sledujte blog Modern Patchwork

3. objednávajte z e-shopu s 10% zľavou

4. komentujte príspevok

5. na všetko máte čas do 20.3., výsledky vyhlásime 21.3.2012.

Ak na niekoho sadne šťastena, môže vyhrať aj všetky tri ceny! :o)

21. marec bude krásny začiatok jari.

PS: Ak by ste mali akékoľvek "technické" problémy so zadávaním príspevku alebo zľavového kódu, určite mi napíšte email a vyriešime to!






13 komentárov:

  1. V prvom rade Vám želám k blížiacim sa narodeninám len to najlepšie, zdravie, lásku, pokoj v srdiečku, veľa tvorivých nápadov a úspešne zrealizovaných projektov. Na Váš blog, ako som už písala skôr, sa vždy teším, pretože aj mňa pred vyše rokom nadchol patchwork. Vaše látky ma oslovili, sú kvalitné a majú prekrásne vzory a farebnosť. Už som z nich pomocou Vašich fotopostupov ušila košíčky a naučila sa pekne ušiť rožky prestierania.
    Nech sa Vám darí.
    evikav

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mila Katka, pripajam sa ku gratulantom k tvojim vyznamnym narodeninam. ja tohto roku oslavujem tiez okruhle, ale ovela vyssie, co uz. tvoje latky sa mi pacia uplne vsetky, viacere uz mam, ale este som nenasla nic, na co by bolo hodne ich rozstrihat. ale urcite sa v blizkej dobe nieco najde.
    Tanata z Levoce

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katuska, ja Ti budem blahozelat urcite aj osobne, ale aj tak Ti prajem aj touto cestou len to najkrajsie v zivote, datum 21.3. mam rada nielen pre to, ze zacina jar, ale aj preto, ze sa mi vtedy narodila aj moja dcera Ellka. Nevedela som, ze mas vtedy narodeniny aj Ty :) Teraz uz chapem, preco, Ellka miluje vsetky tie vecicky usite od Teba a Tvoje krasne latky, mozno mate naozaj nieco spolocne :) My milujeme vela z Tvojich krasnych latok a vela z nich nam uz sprijemnuje zivot. Ja si uz neviem predstavit zivot bez Tvojich latkovych tasiek, su uzasne, vsetky, co si nam usila. Dakujeme. Najblizsie sa chystame k Tebe na vyber latky na kabelku pre Ellu. Takze sa Ti ozvem a to bude zas jeden z darcekov pre nu. Monika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Katka, mne sa tvoj blog veľmi páči, je tu veselo a rada čítam tvoje príspevky. Za ten rok, čo šiješ si toho stihla veľmi veľa. Máš za sebou krásne projekty, ktoré inšpirujú určite všetky milovníčky patchworku. Mne by sa páčili nejaké také látky v e-shope, ako si ty dostala k narodeninám od milovaného manžela. Krajčírske vzory, vzory s čokoládou, jablone...od YUWA. anka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Katka dodatocne sa pripajam k gratulantom... vsetko len to najsamlepsejsie :D

    vsetky latky vo vasom eshope su prenadherne, avsak mne najviac ucarovali tie od RIPE PLUM smerom na koniec (dole) a najviac tieto dve EVENING SHOWERS a MORNING SHOWERS... ale vsetky su suprove... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :) ze 33 :O to by som fakt nehadala podla tvojej fotky.

    vidiet,ze ta sitie bavi,lebo to,co tu ukazujes,nevyzera ako rocna skusenost.sijes ako skutocny profik a do latok sa vyznas ako malokto. tvoj nevsedny vkus pri vybere vzorov dodava tvojim vyrobkom maximalnu originalitu.

    co dodat....tak snad len vsetko najlepsie k tym vyrociam a nech sa ti dobre sije aj nadalej,aby sme sa mali cim inspirovat ;-)
    snehovavlocka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a zabudla som na latky z eshopu: myslim,ze vyber mas skutocne neskutocny (aj detske vzory aj nedetske). mojimi favoritmi su stale ruzovo-sede quarteto a ruzovo-tirkisovy dazd; a najnovsie teraz ovecky a cervene vtaky.....ked tak na to pozeram,asi si budem musiet objednat :P

      Odstrániť
  7. Prajem vsetko najlepsie k narodeninam - vela zdravia, stastia, pohody, dobrych napadov, elanu a hlavne dostatok casu na tvorenie.
    Latky v e-shope su krasne, v peknych modernych farbach. Vyberie si snad kazdy, ved su tam pasiky, bodky, kvety, zvieratka, pismenka (ta pismenkova latka by nebola aj v inej farbe ?), kuchynske naradie... proste vselico. Pred Vianocami som hladala nejakych anjelikov :-( ... ale mozno tento rok ....
    Par latok od Teba uz mam, ale este som nenasla ten spravny predmet-co z nich usit- a ani odvahu zastrihnut do nich... tak si ich obcas aspon okukavam, ako Ty tie svoje "darcekove" :-)))))
    alaba

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Už vopred želám všetko najlepšie k narodeninám a teším sa aj na stretnutie v Prahe :-) V tvojom shopiku sa mi najviac pacia latkove sety, z ktorych sa da vselico nakombinovat :-)Tak dufam, ze ich bude stale viac a viac.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Katik, aj od nas vsetko naaaj k narodeninam a dufam, ze budeme mat viac moznosti na stretnutia, ked uz bude krajsie pocasie ;)
    latky su super vsetky, vsetky od teba su zatial v sysliarni, lebo tiez nemam odvahu do nich strihnut a cakaju na ten pravy projekt :D
    a urcite privitam viac detskych latok, uz len aby stav konta dovolil vsetko objednat ;)
    z.
    bezaz@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Teda skoro som prepásla túto príležitosť:-) Hneď som švihala urobiť malú objednávočku. V prvom rade všetko naaaaaaaj♥ Neviem čo by som privítala Katuška, každému sa páči niečo iné, mne také romantische kvetinky a farby, alebo niečo žiarivé, ale myslím, že u Teba nie je problém si vybrať nejaké nádherky. Pekný dník:-) K.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Katka všetko najlepšie k narodeninám, nech sa ti darí v šití pekných vecí a nech ti šitie a nové výrobky robia radosť :). Tvoja stránka je super a máš skvelé nápady a ešte aj postupy sú super, niektoré určite vyskúšam. Všetky látky sa mi páčia. Najviac tie kvartetá, kvetinkové,prúžkové, mašličkové látky,ešte sú aj tieto veľmi pekné Evening showers, Ripe plum, The Flower Blast. michaela Anastacia37@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ešte raz vám všetkým ďakujem za krásne želania a milé slová. Chcela som odpovedať každej zvlášť, ale asi by som sa opakovala. Veľmi, veľmi ste ma potešili a spríjemnili mi dnešný deň ♥

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin