utorok 31. mája 2011

Otváram šampus!

Konečne som dokončila hniezdo do postieľky, ktoré som vám spomínala! Priznávam sa bez mučenia, poriadne som sa s ním potrápila. Nielen s výpočtami, ale aj s vložkou medzi jednotlivými dielmi. Chcela som ušetriť (keďže nebolo vôbec isté, či bude môj výtvor aj použiteľný), tak som namiesto vatelínu rozstrihala najobyčajnejší paplón z Ikea za 2,49 eur. Neviem, či bolo teda moje trápenie spôsobené tým, alebo jednoducho nedostatkom praxe.

A tu je už výsledok. Nie je dokonalý, ale drobcovi to vôbec nevadí a je rád, že sa konečne môže pohodlne oprieť o okraj postieľky a v noci sa prevaľovať ostošesť :o)





Ak máte skúsenosť s podobným projektom, budem veľmi rada, ak sa o ňu podelíte v komentároch pod príspevkom. Určite nám to viacerým pomôže.

4 komentáre:

  1. katka, myslis, ze by si dokazala (= mala chut) take usit na objednavku? seriozne, nasa mala si trieska hlavu o celo postele ako maly masochista .. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fúha! Takáto výzva? :o) Museli by sme sa o tom porozprávať, lebo pravdupovediac som niečo také neplánovala veľmi skoro šiť.
    Skús mi napísať email. Aj tak som zvedavá, kto si :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelá práca ! Na začiatočníčku si fakt presná a dokonalá! Len tak ďalej. anka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anka, dakujem. Takuto chvalu si snad ani nezasluzim :o)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin